A backyard Study

This drawing was done from a photograph, and will hopefully be the start of how this backyard will turn out. This is the initial design for this project, the walkway that is shown starts where the patio space will end.
The wood structure to the left is for privacy screening from the only neighbor that has any type of view of the backyard. I also like the idea of a lot of pots in the one corner-to be used for annual/tropical color and foliage. To the right of walk the idea is now for a large pond to be installed.

Advertisements

One response to “A backyard Study

This is the place to comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s