Color rendering, Bishop residence


This is a new Elevation Rendering just completed for a local project. The only big change is to remove the arbor that is part of the Parking Court. This type of rendering is now typical for me on larger scale residential projects where there is more going on than just typical foundation planting around the house. I will follow this up with other drawings. Posted by Hello

Advertisements

This is the place to comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s