Conceptual Plan and Rendering

posted; 05/22/06
This rendering was in the lower right hand corner of a large color conceptual for a large living space off the house. The idea is to provide some shade but not overwhelm them with shade (darkness) in the back of the house.
The large stone patio is framed by a sandstone retaining wall that steps down onto a full sun level, that steps down onto the grounds surface level that is not quite as “perfect” as the other levels. The long dash line refers to roof line.

Advertisements

This is the place to comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s