Parking Court, 3rd look

Posted 02/19/06

This is a hint of what visitors will see as they pull up into the parking court. Homeowners and regular company will use the drive off to the right.

This shot was taken just a few days ago. This winter the weather seems to have been unusually mild and some work has continued.

Design goal was to extend the architecture away from the house and create a platform (upper terrace) for the residence to become part of the landscape and at the same time separate from the vehicle area.

Boxwoods create mass-collection and tie everything together, Look for strong seasonal color and a strong architectural fountain to be place in a specific area on the parking court wall. Posted by Picasa

Advertisements

This is the place to comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s