Quarry Entryway

posted, 09/05/06
The Before Shot

The stakes in the middle of the drive are where I was told the island would be placed, plus I was given a Engineered drawing of how the lanes would be laid out and their dimensions.

I was asked to come up with a sign for the island and show how some of the surrounding landscape could possibly look.

The Rendering

So this is the initial color rendering of what I see happening in this area. This has been shown to the client and I am re-working drawings right now to show where we are looking at possible final solutions. for the entryway.

A change in the apron, a slight change in the brick strips, an additional paving surface, and a fleshing out of the landscape along the way up the hill.

Advertisements

One response to “Quarry Entryway

This is the place to comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s